sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Salvati National Geographic de la prostitutie

Dupa ce au fost oameni de treaba si au stat cu ciucanii un camp intreg prin munti, acum, cum ar spune buna din Apuseni, au dat cu mucii in fasole!

Eu nu mai spun nimic, doar scuze ca am postat asa tarziu!

Toate caile pentru boicot aici.



3 comentarii:

Anonim spunea...

Cel mai tare comentariu pe care l-am gasit eu de la o tipa Codruta de la http://www.ursuletiisuparati.ro/

Deoarece a ajuns aici si “celebra” pagina cu reclama RMGC din National Geographic sa va explic si de ce m-am enervat asa tare!!!

Dupa cum vedeti, in NESIMTITA aia de reclama se sustine ca RMGC “va planta 1000 de hectare inainte inceperii exploatarii, desi se despaduresc 250 de hectare”!
In primul rand ca (daca nu a despadurit-o mai inainte Maica Natura si eu inca n-am aflat), suprafatza propusa la scoatere din fondul forestier era (in 2007) de peste 300 ha!
Dar NU in asta consta Marea Nesimtire – ci in faptul ca este prezentat acest lucru de parca firma, in Mareatza ei Grija Fatza de Mediu, ar face o favoare cuiva!!!

In realitate, Codul Silvic (Legea 46/2008, Art. 37) spune CLAR ca “scoaterea din fondul forestier” se face COMPENSAND cu un teren de cel putin 3 ori mai mare! Deci NU este vorba despre vreo “favoare” pe care o face firma, ci despre OBLIGATIA lor LEGALA!!!

NU e prima data cand RMGC minte, dand de inteles ca ar fi ei niste “ingeri ai mediului / ai patrimoniului” – ACEEASI abureala au practicat-o in privinta sapaturilor pentru descarcarea de sarcina (care era OBLIGATIA lor, NU o “favoare facuta arheologiei romanesti”) si a caselor de patrimoniu (inscrise in Lista Monumentelor Istorice) despre care se laudau ei ca or sa aiba grija – de parca nu asta ar fi fost, repet! OBLIGATIA lor! si de parca i-ar fi obligat cineva sa le cumpere!
Ca RMGC minte – mi se pare normal! CAND au facut ei altceva decat sa minta?

Dar ca National Geographic se face PARTASA la minciuna lor, accceptand sa apara in paginile lor o publicitate MINCINOASA, cred ca recunoaste toata lumea ca ma poate enerva!

MAI RAU decat atat! dl. Lascu mai incearca sa momeasca si niste ONG fraiere – si probabil mai lacome de bani, ashaaaa… – cu promisiunea unor “oportunitati de viitoare impaduriri” (adica “impaduririle” care oricum erau OBLIGATIE) !!!

Anonim spunea...

macar atat carco....sa faci si tu un lucru bun.....

Anonim spunea...

mersi ca mi-a postat filmuletzul si ca promovezi boicotul! am sa postez pe listele de email adresa catre sondajul de opinie de pe blogul asta!
bafta in continuare!

hans hedrich
jurnal de sighisoara