marți, 6 ianuarie 2009

S-au incins spiritele

Eeeei dragii carcomosului... ma intorc eu din vacantele mele prin creste de munti (ca doar asa ii sade bine cercetasului universal) si vad ca aici s-au incins spiritele.
Mai intai, gurile rele spun ca totusi Tica n-ar fi asa de haur:
Si asta n-ar fi nimic... dar sa vedeti voi la subiectul pitipoance scout disputa. Nu va agitati, promit si un cocalari scout cat de curand!

Unde e partea cu cercetasul e bun si alte celea?!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Crezi ca e potrivit ca tu sa iti pui intrebari de genul: "Unde e partea cu cercetasul e bun si alte celea?!" ?? In primul rand tu esti un prost exemplu de cercetas, superficial si fara minte care judeca pe altii si nu respecta anumite reguli de bun-simt.
"Rade ciob de oala sparta" iti spune ceva ? Eu zic ca ar trebui sa iti spuna multe.

Anonim spunea...

Sa nu uitati ca nu toti cei care posteaza aici sunt cercetasi:).Stiam ca o sa se intample asa ceva atata timp cat oricine poate sa scrie ce vrea:D.

vasile spunea...

Intr-adevar, poza cu pricina a fost luata de pe Scoutface, fara ca carcoscout sa ceara permisiunea.
Citez mai jos din terms of agrement pe care carcoscout la acceptat cand si-a facut cont pe SF.

"All Scoutface.com site contents copyrights are reserved by Scoutface and content copying and duplication are strongly prohibited. "

Sunt dezamagit de carco scout. si pe aceasta cale anunt ca SF nu mai sustine blogul lui carcoscout, care nu da doi bani pe drepturile morale de autor.


Vasile
fondator Scoutface

Anonim spunea...

Vasile..esti sigur ca poza a fost luata de pe carcoscout?Eu stiu cu siguranta ca poza nu apare numai acolo:).Dar poate tu ai informatii de la cel care a luat poza de pe scoutface.

Anonim spunea...

pardon...de pe scoutface:P

Anonim spunea...

O fi luat-o de la mine din aparatul foto si atunci e mai grav. Dupa cum se vede are aceleasi dimensiuni ca poza de profil de pe scoutface. Oricum putea sa o ia de oriunde, ar fi trebuit sa aiba bun simt sa o stearga cand proprietarul a cerut asta.

Anonim spunea...

@cristi:)

cu siguranta, termenii si conditiile altei comunitati online detin drepturile asupra pozelor postate acolo

Anonim spunea...

DA>asta stiu si ai dreptate.
Ok..a fost pusa poza pe blog.S-a cerut sa fie scoasa...dar am inteles ca cel care a pus poza a fost plecat.Si pana atunci toata lumea s-a agitat pe aici:)..Acum sa vedem ce face.

Pe mine ma deranjeaza un singur lucru.urmatoarea afirmatie:"Sunt dezamagit de carco scout. si pe aceasta cale anunt ca SF nu mai sustine blogul lui carcoscout, care nu da doi bani pe drepturile morale de autor"

Asta dupa ce se anuntase acea "prietenie" intre sf si carcoscout.Prea repede s-a lepadat Vasile de aceasta sustinere reciproca.Omul mai greseste.Conteaza ce face dupa..

Anonim spunea...

For Christ's sake :))
1. Cine nu il suporta pe Tica inseamna ca nu stie cum e sa ai febra musculara la burta dupa ce ai stat o ora de vorba cu el, de "ras" cu el mai exact ..nu cred ca e necesar sa subliniez faptul ca Tica la cei 16 anisori este mult mai destept si mai amuzant decat multi alti baieti mai mari decat el , in plus nu accept ideea de "nu suport Suceava" wtf is wrong with you? explica-te!
.. chiar nu credeam ca se va ajunge la idei de genul cand a fost postat articolul cu Tica, este pur si simplu aberant sa se faca comentarii ca acestea [.pararea mea.]

2.il sustin pe Cristi in legatura cu Scoutface-ul si Carcoscout
-Foarte trist! sa realizez ca toate commenturile sunt pe bune, intre cercetasi..copyrightu' ma-sii
pana si cercetasii..speechless :|
"where's the love?!"

Anonim spunea...

Haai ce rost are sa ne certam asa.. adica e un subiect pueril "mie`mi place suceava, mie nu`mi place suceava" yadda yadda, etc
Fiecare cu parerea lui, nu trebuie sa ne certaam:|
Wheres da love?

vasile spunea...

1. @cristi. Explicatia cu copyrightul am dat-o pt ca Laur si Anonim aruncau care mai de care cu cunostinte de drepturi de autor. Chiar nu tin sa dem nimic din punctu asta de vedere. Insa ce nu inteleg eu e simplu.
Laurentiu autorul pozei, a cerut ca poza care a facut-o el sa fie scoasa. Si Carco nu a vrut. De ce?

si carco scout si scoutface vor putea trai fara aceasta prietenie asa cum au facut-o si inainte :)

2. Legat de comentariile la postul cu Tica, fratele meu de aur :-*
Nu vad unde se incing spiritele. Din contra Tica are simt al umorului in toate comentariile. :)
Deci ce e cu postu asta?

Carco Scout spunea...

Omul mai greseste...
raspunsul pe larg in posul cu pricina!

Cat despre postul cu Tica... nota 10 pentru raspunsurile baiatului de haur! E primul pe lista la care vom apela cand vom largi echipa!

Anonim spunea...

"Omul mai greseste... "
Greseala se plateste...

raspunsul pe larg in postul cu pricina!

Carco Scout spunea...

Be more open minded, honey!