marți, 31 martie 2009

Fara UP?

In urma cu ceva zile financiaristii de la ONCR au pus in ordine facturile si cotizatiile si... surpriza: cateva centre nu sunt la zi cu cotizatia. Ooops! Problema e ca, intr-un avant de a lupta imporiva acestor marsavi membri care nu pun banuti si pentru mama organizatie, consiliul a hotarat sa se suspende automat aceste centre locale.

Buuun... cercetasii tot cercetasi, cu sau fara statut de apartinatori cu acte in regula ai organizatiei. Problema mea este ca printre aceste centre este si cel al albanezilor. Pa si pusi! Pe harta ONCR nu mai exista! Asta inseamna ca nu va mai exista nici UP. Si e tare trist ca mie imi place foarte mult sa ma duc la Alba Iulia si sa stau cu acei multi oameni care nu au timp sau loc sa se spele prea mult!

Dragi membri CD, fiti intelegatori. E criza financiara, ce suparare?!

6 comentarii:

Anonim spunea...

ba treaba asta cu 1 aprilie e dmodata deja...hai...sa fim seriosi...cine crezi ca ar crede asa ceva despre Alba Iulia???

BogdiP spunea...

Din pacate o situatie asemanatoare a fost azi iarna inainte de Festivalul Luminii cu CL Cluj. Insa au reusit sa le rezolve si sa nu mai fie suspendati ca sa poata organiza un eveniment care a implicat se pare peste 500 de cercetasi.

Carco Scout spunea...

Anonim s-a prins repede dar tu, Bogdane... asa, asa... da din casa! :))

Anonim spunea...

ba... noi suntem noi.... si casa stiti si voi noi cei din alba platim cotizatile.... la timp....

Ramona Bercea spunea...

Of, of , of.
Daca nu ar fi statutul asta, nu ar mai exista astfel de probleme.
Si cand te gandesti ca nu numai cotizatia e cu bucluc, ci si rapoartele de activitate.
Sau si aici e criza?

Anonim spunea...

ba.....is io asta de aici.... si nam platit cotizatia... MUHAHAHAAAAAAA deci na...nar fi de mirare... KILL ME !?