joi, 12 martie 2009

Pentru toate blondele cu esarfa la gat!


M-am tot luat eu de blonde... si am zis numa de rau despre ele. Iaca le dedic acest post cu cele 6 motive pentru care o cercetasa blonda e tare!

1. Ies mai usor din anonimat. Un capsor blond sare mai repede in ochi decat unul brunet. Desigur, atat timp cat posesoarea lui nu a iesit la plimbare cu cercetasi de prin Danemarca sau Suedia.

2. Si, contrar asteptarilor, sunt fete istete. Statistic vorbind, ai sanse mai mari sa dai peste o bruneta... care nu stie cum se face un cabestan. Din simplul fapt ca brunetele sunt mai multe. Punct.

3. Unde mai pui ca o blonda ce face singura capul pentru un traseu va fi mult mai wow decat o bruneta cu toate insemnele de progres. In aproape orice circumstanta. Nemaivorbind de cele atenuante.

4. Iar pe de alta parte va fi la fel de fun ca de fiecare data cand deschizi gura sa spulberi astfel de mituri. Blonda prostuta? Roscata isterica? Please! E ca si cum ai spune ca toti ochelaristii sunt intelectuali si scriu pentru Info Scrout!

5. Vei remarca astfel ca mai toate si-au dezvoltat un al saselea simt: autoironia. Iar daca n-au facut-o pana acum, cu atatea bancuri care circula pe seama lor, ar fi si cazul. Si, dupa cum stim, autoironia e piatra de incercare a oricarui individ care pretinde sa aiba simtul umorului. Am laudat-o deja pe Barbie in acest sens!

6. Pentru ca, in final, blondul nu e o culoare, ci o stare de spirit. Nu carliontii blonzi o faceau fatala pe marilyn Monroe, ci faptul ca isi facuse un obicei din a nu se lua niciodata prea tare in serios.
Si la urma urmei... si BP era blond!

6 comentarii:

BogdiP spunea...

Poate nu stai prea bine cu vederea, dar nu sunt blond...

Anonim spunea...

sigur se referea la tine ( BP) =)))

Andreea-Paula C. spunea...

Ioaiii...=)))
Deci mersii carco scout dar eu nu mai sunt blonda..:))):D
Poate ma fac iara blonda pentru la iarna dar mai e pana atunci...:)):*

Andreea-Paula C. spunea...

A da Bogdane..cred ca zicea de Baden Powell...:)) Nu de Bogdan Pater..:))

Andreea-Paula C. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andreea-Paula C. spunea...

I'm blonde again and I'm so damn happy !! :D:X
See you @ Alba..:>