joi, 25 decembrie 2008

Sondaje

Am inchis sondajul vechi. Rezultatele sunt in stanga. Ce vad eu aici ma face sa cred ca a fost totusi o idee buna cu Carco Scout. Uitati, deja am si 9 oameni care ar face parte din echip. Ooops... 8, ca unul sunt eu. (Ce vreti, am si eu nevoie de rating!).

De azi deschid un nou poll. Dorinte cercetasesti pe 2009. Puteti vota mai multe optiuni. Dar grabiti-va, aveti doar 10 zile!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Carco Scout...in loc sa faci un proiec educational iti pierzi din viata stand p blogspot si tastand d zoir..ff frumos..ma intreb esti cercetas? probabil ca teoretic da, dar practic nu..si stii dc ?tot ceea ce faci u incalca regulile cercetasiei...de exemplu punctul 5. Cercetasul este econom si cumpatat, respecta munca si proprietatea, este ingaduitor cu altii si sever cu sine, isi ingrijeste corpul si duce o viata sanatoasa....unde respecti u proprietatea knd furi pozele de p hi5 si p pui p blog ? si le iei mai ales de la fratii tai cercetasi..RUSINE...mai incalci si punctul 4. Cercetasul este util, si isi ajuta semenii in orice situatie, este un prieten pentru toti si frate pentru toti cercetasii...Ce utilitate iti aduce acest " pamflet" ? RUSINE TIE SI COMPLICILOR TAI..prin acest blog faci cercetasia d ras evidentiind punctele negre, ci nu cele albe

Andreea-Paula C. spunea...

Cercetasi fara simtul umorului..:|
Mai sunt si din astia. :|